ještě minutku!

neodcházejte od nás s prázdnýma rukama!

Připravili jsme si pro Vás dárek v podobě
slevového kupónu na jakýkoliv nákup.

Šance se už nebude opakovat!

Prozraďte nám Vaše křestní jméno a email
a vyzvedněte si 10% slevu na nákup!

Informace o zpracování osobních údajů

1. Využíváním služeb Ráj kování udělujete souhlas společnosti Ráj kování s. r. o., se sídlem Štramberská 2871/47, Hulváky, 703 00 Ostrava, IČ: 03540553, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 60364 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • V případě jednotlivce:
    • Jméno, příjmení, titul;
    • E-mailovou adresu;
    • Telefonní číslo;
    • Adresu;
  • V případě společnosti:
    • Jméno, příjmení, titul;
    • Název společnosti;
    • E-mailovou adresu;
    • Telefonní číslo;
    • Adresu sídla.

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mailovou adresu je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu, a je nutné je zpracovat za účelem vylepšení zákaznických služeb, marketingu a provozu internetového e-shopu. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu tří let od realizace poslední části plnění dle smlouvy.

 

3. V případě cookies Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory:

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Cookies třetích stran

Yandex.Metrica

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Cookies třetích stran

Pixel Facebook

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

Cookies třetích stran

Sklik

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (remarketing)

180 dnů

Cookies třetích stran

Google Adwords

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (remarketing)

180 dnů

 

4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Ráj kování s.r.o..

 

5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel analytického softwaru Google;
  • Poskytovatel analytického softwaru Sklik;
  • Poskytovatel analytického softwaru Yandex.metrica
  • Poskytovatel webhostingu či serverů WEDOS;
  • Poskytovatel e-shopu Webmex;
  • Poskytovatel softwaru určeného pro e-mailovou komunikaci MailChimp;
  • Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, kteří podepsali se Správcem zpracovatelskou smlouvu.

 

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Kategorie zboží
Novinky

10 + 1 odpovědí, jak vybrat dveřní kliku.

Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme.

 

Formulář se odesílá, počkejte prosím...