Dveře (9) Kování a kliky (24) Příslušenství ke dveřím (7) Novinky (6) Inspirace (7)

10 + 1 odpovědí, jak vybrat dveřní kliku.

Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme.

 

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Jaké madlo vybrat na posuvné dveře?

Při výběru madla pro posuvné dveře je zapotřebí vybírat nejen z materiálového, tvarového a barevného provedení, ale dát pozor také na to, aby madlo příliš nevyčnívalo. Předejdeme poškození madla při posunu dveří na stěnu nebo do stavebního pouzdra.

Vybírat můžete z madel pro posuvné dveře v hranatých, kulatých či oválných tvarech. K dispozici je celá škála materiálových a barevných provedení. Nerez ocel, sliiny ZnAl, mosaz nebo plast bez nebo s povrchovou úpravou.

 

Madlo TUPAI TI 7506 se skvěle hodí na každé moderní posuvné dveře. Vyrobeno je z nerez oceli, která je zárukou odolnosti a dlouhé životnosti.

Magnetické madlo ZnAl 2649 se bude na moderních posuvných dveřích opravdu vyjímat. Navíc ho nabízíme v 7 barevných provedeních a vybrat si můžete i z požadovaného rozměru. Proto neváhejte a vybírejte!

Pokud chcete pro zamykání prostor s posuvnými dveřmi využít dózický klíč, tak dobrou volbou je Madlo 3924. Klasické dveřní madlo, jež vám umožní manipulaci s posuvnými dveřmi a výhodou je otvor na dózický klíč.

Máte dotazy nebo potřebujete poradit? Bez váhání nás konktaktujte.

Více článků naleznete na našem blogu.

Rostislav Lang, majitel a provozovatel internetového obchodu Ráj kování.

ještě minutku!

neodcházejte od nás s prázdnýma rukama!

Připravili jsme si pro Vás dárek v podobě
slevového kupónu na jakýkoliv nákup.

Šance se už nebude opakovat!

Prozraďte nám Vaše křestní jméno a email
a vyzvedněte si 3% slevu na nákup!