Dveře (9) Kování a kliky (24) Příslušenství ke dveřím (7) Novinky (6) Inspirace (7)

10 + 1 odpovědí, jak vybrat dveřní kliku.

Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme.

 

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vneste do vašeho interiéru kus pravé Itálie

Možná se letos v létě chystáte zažít Itálii na vlastní kůži...co mít ale kus Itálie jako stylový doplněk vašeho interiéru. Designové a stylové kliky za perfektní ceny vám to umožní. 

Inspirujte se klikami v italské designu, které vám kus Itálie vnesou do vašeho domova.

BENÁTKY

Krásné a romantické, neexistuje žádné jiné město jako jsou Benátky...180 kanálů, 450 mostů a množství nádherných paláců. Město s úžasnou historií, bohaté na muzea a historické budovy velkého uměleckého a kulturního významu. Přidejte k tomu klidný každodenní život v ulicích a krása toho všeho je skutečně zjevná.

LEA KLE rozetové kování s kulatou rozetou vás uchvátí svou jednoduchostí a elegantností, stejně jako Benátky. Julia KJU 400 je interiérová klika vyznačující se jednoduchým desingem. V jednoduchosti je krása a proto tato klika perfektně dotvoří Váš interiér.

     

         Lea KLE rozetové kování                         Julia KJU 400 rozetové kování

 

FLORENCIE

Florencie, jedno z nejromantičtějších měst světa, láká každý rok miliony turistů.  Říká se, že třetina všech uměleckých pokladů Itálie se nachází právě ve florentských muzeích, galeriích a kostelech.  

Lea KLE černá je černá, ale přitom jemná a romantická. Narcyz KRY O 100 má jemné zaoblení, které zaujme na první pohled a rozzáří celý interiér Vašeho bytu. Vneste do vašeho bytu kousek romantiky Florencie.

   

    Lea KLE černá - AKCE SLEVA 30 %            Narcyz KRY O 100 - rozetové kování

 

ŘÍM

Řím je známý jako věčné město, a láká návštěvníky již více než 2 000 let. Je to jedno z nejkrásnějších a nejromantičtějších měst světa. Řím má atraktivní kombinaci velkolepých památek a rušného městského života. Život je sladký - a v Říme si vždy k výtečnému jídlu dáte také výtečný dezert. Řím to je designové nakupování, hladká zmrzlina, pěnivé cappuccino a vynikající vína.

Julia KJU je velmi originální štítové kování s nevšedně tvarovanou klikou. Dolce KDLC je netradiční klikou ke dveřím, která je vhodná do moderního interiéru, kde by i klika měla plnit funkci doplňku. Moderní, ale přitom nadčasové, stejně jako Řím.

                       

 Julia KJU štítové dveřní kování               Dolce KDLC rozetové kování

 

PISA

Pisa, to je pro turisty šikmá věž. V Pise ale najdete spoustu dalších nádherných památek, jako Baptisterium Sv. Jana nebo Katedrála Nanebevzetí Pany Marie. V Pise je mnoho působivých staveb a určitě stojí za vidění.

Dveřní kování se čvercovou rozetou Volare KVOL je krásné, velmi originální kování s jemnou povrchovou úpravou na klice. Jednoduché a právě proto krásné kování Concept KCK  je jedním z nejčastěji volených našimi klienty. Prostě opravdu platí, že v jednoduchosti je krása a tato dveřní kování nejsou výjimkou. 

          

        Volare KVOL rozetové kování                            Concept KCK čtvercové rozetové kování

    

TOSKÁNSKO

Toskánsko je jedním z nejoblíbenějších regionů Itálie, který se nachází přímo v srdci země. Návštěvníci si mohou vychutnat malebnou krajinu, italské tradice a sklenku vynikajícího vína. 

Ladné tvary kliky Bruno KNO vám připomenou malebnou krajinu Toskánska. Vyberte si z tří nádherných barevných provedení kliky Hermes KHR, které připomínají barvy krajiny a zapadajícího slunce Toskánska.

            

   Bruno KNO 100 - rozetové kování                         Hermes KHR - rozetové kování

  

Máte dotazy nebo potřebujete poradit? Bez váhání nás konktaktujte.

Více článků naleznete na našem blogu.

Rostislav Lang, majitel a provozovatel internetového obchodu Ráj kování.

 

ještě minutku!

neodcházejte od nás s prázdnýma rukama!

Připravili jsme si pro Vás dárek v podobě
slevového kupónu na jakýkoliv nákup.

Šance se už nebude opakovat!

Prozraďte nám Vaše křestní jméno a email
a vyzvedněte si 3% slevu na nákup!