Dveře (9) Kování a kliky (24) Příslušenství ke dveřím (7) Novinky (6) Inspirace (7)

10 + 1 odpovědí, jak vybrat dveřní kliku.

Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme.

 

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Dopřejte vašim dveřím kus pravé přírody

Dřevo je výjimečné svou hřejivostí, tak proč si ji neužít při každodenním kontaktu s klikou. Kliky jsou vyráběny ručně a každá je originální a s láskou zpracovaná. Kliky bereme několikrát denně do rukou a otevírají nám dveře na nejmilejší místo na světě, k nám domů. Vneste i vy teplo dřeva do svého domova.

 

Ze svých mladých let si pamatuji rozviklané dřevěné kliky na dveřích v bytě mé babičky :-). Tato doba je již ale dávno pryč a dnes jsou dřevěné kliky brány spíše jako luxusní doplněk interiéru. 

Dřevěnou kliku si někdy vybíráme z praktických důvodů, třeba do sauny nemůžete dát materiál, který se rozžhaví. Jedná se ale o jedinečný dekorativní prvek interiéru, který se hodí k i moderním dveřím, nečekaně k rovným liniím, ke skleněným dekorům i plovoucím podlahám

 

Rovná klika Modern

Tato klika s je opravdu designově povedený a originální "kousek". Rovná klika Modern se bude hodit spíše do moderních interiéru, kterým dodá opravdový šmrnc. Materiál je dub nebo ořechové dřevo a s malým příplatkem je možné ji vyrobit také s třešňového, jasanového nebo jilmového dřeva.

    

 

Zakulacená klika Modern

Tato interiérová vnitřní klika má rozetu s elipsovitým štítkem. Bude vynikat v tradičně i moderně laděných interiérech. Krásně sedne do ruky, její tvar se stáčí od zašpičatělého konce přes spodní část znovu nahoru. Zakulacená klika Modern na obrázku je vyrobena z dubového dřeva.

    

 

Dřevěné kliky Modern

Pokud si vyberete jednu z těchto klik do vašeho interiéru, zaručuji vám, že to bude opravdu doplněk, který padne do oka každé návštěvě. A nejen to, každý si na ní bude chtít sáhnout, protože tyto kliku k doteku přímo lákají. 

Kliky mohou  být vyrobeny bez rozety, s rozetou na dózický klíč, s rozetou pro cylindrickou vložku i s rozetou pro WC. 

 

Štítová klika Elegant

Pokud preferujte štítové kliky, tak klika Elegant bude ve vašem interiéru přímo žářit. Svou ladnou křivkou, zvlněným štítkem a jemným povrchem dodá všem dveřím elegantní ráz. Klika je vyráběna v délce 25 cm, ale pokud byste chtěli těmito klikami nahradit vaše stávající kliky, je možné ji vyrobit i v jiných rozměrech. Klika je vyráběna z ořechového nebo z dubového dřeva. Klika na fotce je z ořechu.

 

Vybírat můžete z možnosti dozický klíč, cylindrická vložka FAB či WC.

 

Máte dotazy nebo potřebujete poradit? Bez váhání nás konktaktujte.

 

Více článků naleznete na našem blogu.

 

Rostislav Lang, majitel a provozovatel internetového obchodu Ráj kování.

 

 

ještě minutku!

neodcházejte od nás s prázdnýma rukama!

Připravili jsme si pro Vás dárek v podobě
slevového kupónu na jakýkoliv nákup.

Šance se už nebude opakovat!

Prozraďte nám Vaše křestní jméno a email
a vyzvedněte si 3% slevu na nákup!